Despre mine

Fotografia mea
Va invit in lumea pura a Poeziei,..Lasa-ti gandurile sa zboare,Lasa-te purtat pe aripile visurilor Inchide Ochii citind Poezia si te vei regasi intr-o lume de Poveste...Traieste frumos,Gandeste pozitiv si fi optimist..Invinge tristetea cu zimbete,Ignora rautatea si plateste cu bunatate celor ce te dujmanesc..Bucura-te de tot ce te-nconjoara..Fi un Om bun.Cu Drag.Gabriel Razvan Stoica

sâmbătă, 13 martie 2021

POVESTE CU TÂLC

Un profesor a adus baloane la clasa lui și a dăruit câte unul fiecărui elev. A cerut ca fiecare elev să își scrie numele pe balonul său, să îl lase jos și să părăsească sala de clasă. Odată afară, le-a spus: "Aveți 5 minute pentru ca fiecare să-și găsească balonul cu numele lui". Elevii au intrat și au căutat, dar cele 5 minute s-au terminat și nimeni nu și-a putut găsi balonul, cu numele lui.

Profesorul le-a spus: "Acum luați orice balon și dați-l celui al cărui nume este scris pe balon".

În doar câteva minute toți elevii își aveau propriul lor balon în mână.

În cele din urmă, profesorul le-a spus: "Dragii mei, baloanele sunt ca fericirea. Nimeni nu o va găsi căutându-și doar propria lui fericire. În schimb, dacă fiecare se preocupă de a celuilalt, găsește repede ceea ce îi aparține.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu